• Spoedgeval

  Het alarmnummer 112 is alleen bedoeld voor spoedeisende hulp waarbij iemand in direct levensgevaar is of zwaargewond is geraakt. Spoed maar toch een huisarts nodig neem contact op met 070-392 6886
  Meer informatie
 • Bereikbaarheid

  Huisartsenpraktijk Anders
  Tel: 0703804801
  Huisartsenpraktijk Bechan
  Tel: 0703648663
  Huisartsenpraktijk Kos
  Tel: 0703885618
 • Telefonisch bereikbaar

  • ma t/m do ochtend
   8.00 - 10.45
  • ma t/m do middag
   11.00 - 1200
  • ma t/m do middag, voor afspraken, uitslagen en vragen
   13.30 - 15.30
  • Vrijdag
   8.00 - 10.45
  • Vrijdag
   11.00 - 12.00

MijnGezondheid.net(MGN)

U heeft als patient van de praktijk van dr Kos de mogelijkheid om in te loggen op een persoonlijke website die gekoppeld is aan de praktijk. Dit is een elektronisch patiëntenportaal en heet MijnGezondheid.net.

Bij het inloggen wordt er gebruik gemaakt van DigiD.

Als u een account heeft kunt u via MijnGezondheid.net een afspraak maken bij de huisarts en in MijnGezondheid.net deze afspraak zien en eventueel wijzigen.

Ook kunt u wijzigingen in gegevens zoals u adres of telefoonnummer doorgeven.

Ook kunt u gebruik maken van e-consulten en herhaalreceptaanvragen via dit portaal.

Als u zich wil aanmelden voor MijnGezondheid.net stuur dan een e-mail naar info@huisartszuiderpark.nl met titel “aanmelden MGN”(graag in de mail uw naam en geboortedatum melden). U krijgt dan per mail een bericht om een account te kunnen aanmaken. Het kan zijn dat u eerst een automatisch antwoord e-mail ontvang. Deze kunt u negeren.

Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u hier of op de onderstaande knop klikken om in te loggen:

 

 1. MijnGezondheid.net is niet hetzelfde als het electronisch patientendossier(EPD) of het landelijke EPD.

Bij sommige patienten is er door middel van toestemmingsformulieren en het landelijk schakelpunt(LSP) een koppeling aangemaakt tussen uw dossier bij de huisarts en het systeem van de regionale huisartspost. Dit is het wat men het EPD noemt. Dit is alleen zodat een arts die u op de huisartspost helpt uw gegevens(een beperkt deel) kan inzien. Dit kan alleen als u hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.

 • Crowdfunding actie voor neergestoken collega-huisarts

  Na deze traumatische gebeurtenis hopen wij van harte dat Vincent en zijn gezin zonder financiele zorgen op eigen tempo kan herstellen. Helaas is de uitkering van de arbeidsongeschiktheidsverzekering in deze ZZP- functie niet toereikend voor alle vaste lasten van een jong gezin, alsook voor de gemaakte medische kosten. Ondersteunen kan via de volgende link:  

 • Vakantie & afwezigheid

  Vakantie & afwezigheid

  Hier staat per praktijk aangegeven welke en wanneer welke praktijk afwezig is. Tijdens vakantie van uw huisarts wordt waargenomen door de andere artsen uit de praktijk. Praktijk Bachet:   Praktijk Kos:   Praktijk Anders: 9 tot en met 16 maart  

Neem gezondheid niet als doel op zich, maar als middel…namelijk opdat iemand ‘zijn/haar ding kan doen’.

Machteld Huber