• Spoedgeval

  Het alarmnummer 112 is alleen bedoeld voor spoedeisende hulp waarbij iemand in direct levensgevaar is of zwaargewond is geraakt. Spoed maar toch een huisarts nodig neem contact op met 070-392 6886
  Meer informatie
 • Bereikbaarheid

  Huisartsenpraktijk Anders
  Tel: 0703804801
  Huisartsenpraktijk Bechan
  Tel: 0703648663
  Huisartsenpraktijk Kos
  Tel: 0703885618
 • Telefonisch bereikbaar

  • ma t/m do ochtend
   8.00 - 10.45
  • ma t/m do middag
   11.00 - 1200
  • ma t/m do middag, voor afspraken, uitslagen en vragen
   13.30 - 15.30
  • Vrijdag
   8.00 - 10.45
  • Vrijdag
   11.00 - 12.00

Over huisartsenpraktijk Kos

 

Nadja Kos (1972) studeerde geneeskunde in Groningen waarna zij enkele jaren voor Artsen zonder Grenzen in Bangladesh, Tanzania en de Democratische republiek Congo werkte. In 2005 heeft zij de huisartsopleiding aan de universiteit van Utrecht afgerond en heeft een aantal jaar waargenomen in diverse huisartspraktijken. Daarnaast werkte zij als justitieel geneeskundige (arts in gevangenissen) in een aantal detentiecentra.

In 2008 streek zij neer in Den Haag, kreeg een gezin (2 jongens geboren in 2009 en 2011) en nam in 2015 de huidige praktijk over van voorganger Jan Willem Croese.

De persoonlijke intensieve contacten, het volgen van patiënten in alle verschillende leeftijdscategorieën én de diversiteit aan problematiek, dat is wat haar het meest aanspreekt in het werk als huisarts. Zij wil de geneeskunde in de breedste zin kunnen uitoefenen en zich niet beperken tot één bepaald vakgebied. Aandachtsgebieden zijn er wel: gynaecologie en interne geneeskunde bijvoorbeeld. Daarnaast doet zij regelmatig kleine chirurgische ingrepen en injecties in schouders en knieën. Verder is zij bestuurlijk actief in de Stichting Fonds Huisartsen in Achterstandswijken Haaglanden.

Op donderdag is zij niet in de praktijk en wordt zij waargenomen door dokter Claire Wolf.

 • Crowdfunding actie voor neergestoken collega-huisarts

  Na deze traumatische gebeurtenis hopen wij van harte dat Vincent en zijn gezin zonder financiele zorgen op eigen tempo kan herstellen. Helaas is de uitkering van de arbeidsongeschiktheidsverzekering in deze ZZP- functie niet toereikend voor alle vaste lasten van een jong gezin, alsook voor de gemaakte medische kosten. Ondersteunen kan via de volgende link:  

 • Vakantie & afwezigheid

  Vakantie & afwezigheid

  Hier staat per praktijk aangegeven welke en wanneer welke praktijk afwezig is. Tijdens vakantie van uw huisarts wordt waargenomen door de andere artsen uit de praktijk. Praktijk Bachet:   Praktijk Kos:   Praktijk Anders: 9 tot en met 16 maart  

Neem gezondheid niet als doel op zich, maar als middel…namelijk opdat iemand ‘zijn/haar ding kan doen’.

Machteld Huber